tirsdag 18. februar 2014

Årets karneval

Det er karnevalstid! Her har barnehagen bestemt seg for å ha alternativt opplegg, så da gjenstår bare utekarnevalet på skolen på kveldstid. Bestillingen fra eldste var klar - her skulle man være Batman. Hvorpå lillebror har fått et Batman-blad av tante med Joker-maske, og vil selvsagt være Joker.

Det tar dyi-mammaen som en utfordring! En stor, hullete sort ullcardigan ble slengt på 60 grader i maskinen og deretter klippet opp til kappe og maske. Dessverre tovet den ikke så mye som tenkt, så masken ble ikke så stiv. Jeg kastet i kantene for å stive opp, og fikk litt krølling. Men det er sjarmerende. Og Batman selv var knallfornøyd.Kappen er festet med knapp rundt halsen (cardiganens gamle halskant) og bånd rundt håndleddene. Stakkars Joker har ikke fått annen kostyme enn laminert maske og en liten grønn blomst på min lilla cardigan. Men han var fornøyd! Batmanmerket på brystet er kartong som har vært en tur i laminerinsgmaskinen, og ble igjen i skolegården etter karnevalet. Den får gjenskapes ved behov. 

Utfordringen med utekarneval er at det må gå an å ha kostymene utenpå ytterklær, det er også en grunn til at det er fint å lage selv. 

Minstefrøkna var også med, hun i Sabeltann-drakt fra utkledningskisten. Det ble en fin kveld! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar