fredag 17. mai 2013

Hipp hurra!

Tid for actionbilder av frøknas stakk! Den gjorde definitivt jobben. Min egen staselige Vest-Telemarkbunad i bakgrunnen, fargene var god match. (Den lille nesepynten er en souvenir fra barnehagen...)


Mellombror i Setesdalsgenseren jeg strikket til eldstebroren i 2010. Toget i byen vår går ganske langt, så jeg har tatt en prinsipiell avgjørelse om at pensko får vente til andre anledninger. Det blir rett og slett en ganske kjip dag om man har dårlige sko - tro meg, jeg har erfart. Så får vi leve med at bildene ikke blir perfekte. Men flaggene skal ikke i bakken, altså. De skal ikke det. 


Trass gode råd i kommentarene i forrige innlegg om å strikke en kort rød eller svart jakke til, så valgte jeg å kikke i garnlageret etter inspirasjon - det var nemlig helt tomt for den sorte triplexen, og lite igjen av den røde. I lageret fant jeg imidlertid en del hvit Cortina, og jeg tenkte at med det ble det raskt gjort å trylle frem en liten jakke etter mønsteret som ganske betegnende heter 7 hour toddler girl's sweater. Jeg liker strukturen i bærestykket veldig godt. 

Jeg tok et superkjapt bilde av jakken før jeg slang den med ut til søttendemailivet, og tenkte at jeg fikk ta actionbilder ute. Men været var for varmt for en tykk ulljakke utenpå en tung ullstakk, den var kun i bruk mens frøkna sov i vogna. Jeg vil tro at den er stor nok til å passe gjennom vinteren, så det kommer flere anledninger. Akkurat nå håper jeg det blir lenge til vi trenger tykke ulljakker!  

1 kommentar:

  1. For en fin stakk! Jenta også selvfølgelig :) Håper heller ikke det blir bruk for jakka på lang tid fremover, la sommern komme :D

    SvarSlett