fredag 4. november 2011

Barselgaven ingen kan toppe


Nei, babyen har ikke kommet. Men allerede før hun er her har hun blitt eier av et flott stykke arbeid som gir godt grunnlag for å gjøre andre sjalu. Jeg kjenner litt på det selv, faktisk. Men er aller mest glad for en nydelig skatt som har funnet veien til vårt hus.

Det lønner seg altså å kjenne gode kreative damer på riktig tidspunkt. Helene, Stina og Gøril er håndarbeidsdamer og venninner av første klasse, som har tilbragt et par helger i høst på skinnfellkurs på Gjøvik. Så da de fikk behov for å lage en ekstra fell i fellesskap, måtte de finne en aktuell mottaker. Og da falt valget på frøkna i magen min. Det er nok til å gjøre en vordende mor ganske så rørt.

Og se så nydelig!


Skinnfellsøm ligger høyt på listen over "det hadde vært morsomt å lære mer om"-teknikkene som finnes. Ikke bare er materialet en stor favoritt hos meg, men teknikken, tradisjonene, trykkingen og symbolikken gir mange dimensjoner som jeg godt kan forstå at noen bruker både flere helger eller en hel livstid til å fordype seg i. Og resultatet er jo bare helt herlig. Og vakkert. Og nyttig, ikke minst.

Til alle andre som kunne tenke dere å gi en barselgave til nye babyen - denne her er i en klasse for seg, ikke få prestasjonsangst av dette. Jeg har ikke tenkt til å måle noen andre gaver opp i mot denne. Jeg lar meg røre av hver minste bit av omtanke rettet mot babyen nå, for jeg skal være ærlig nok til å si at hennes ankomst har kommet veldig i skyggen av flytting og hus de siste ukene. Og hun er jo ganske så mye viktigere enn huset, tross alt.

3 kommentarer:

  1. Fantastisk flott! Og for en hobbygruppe du er i!

    SvarSlett
  2. Wow! Heldige du,og heldige lille piken. Imponert over den gjengen din altså.

    SvarSlett