mandag 6. juli 2015

Gullhår i Arondelle

Jeg kjøpte for en tid tilbake turkis Arwetta på nett, med tanke på å strikke noe Elsa-relatert til husholdningens Frost-fan. Da garnet kom var det bare å innse at denne turkisen var alt for mørk til å kunne bli noe som direkte kunne kobles til Elsa. Likevel tror jeg vi kan takke Disney for å ha åpnet opp for blå og turkis til småjenter, det er en farge som aksepteres lett, minst like lett som rosa hjemme hos oss nå.


Garnet landet til slutt sammen med den superfantastiske oppskriften Goldilocks som jeg har strikket før - den er en fryd å strikke, med akkurat nok nerding over fiffige elementer til at en strikker blir glad og ikke frustrert. Anbefales!


Med glitterknapper - som iskrystaller - ble det nok et lite nikk i retning Arondelle. Frøkna er kjempefornøyd. Og ullkjole om sommeren går helt fint, når den er lett og myk som denne - så lenge temperaturene ikke går alt for langt opp på tjuetallet. Det er sjelden et kjempeproblem.(Bildene her, med strømpebukse på, er ikke tatt de siste dagene, altså. Men kjolen har vært på en kveld også denne siste varme uka.)

4 kommentarer:

 1. Nydelig kjole! Og Arwetta er jo det mykeste, garantert kløfrie garnet man kan få tak i. Rart det ikke blir brukt mer til babystrikk her hjemme egentlig..... har knskje noe med tilgjengeligheten å gjøre.
  Skjønner godt at frøkna elsker denne kjolen. Nydelig farge!

  Fortsatt god sommer, med eller uten ullkjole!

  SvarSlett
 2. Kjolen ble kjempefin! Så fin farge! Arwetta har jeg ikke strikket med enda, men det må prøves en gang.

  SvarSlett
 3. Kjekt at en ny farge seiler opp ved siden av rosa. Kjolen ble nydelig, og ser ut til å kle mottakeren veldig godt. :)

  SvarSlett
 4. Så flott kjole! Fikk lyst til å strikke den selv.

  SvarSlett