tirsdag 23. oktober 2012

Barnebok om strikking

Helt usponset innlegg - men jeg vil gjerne dele. Damen bak den lekre bloggen Never not knitting har skrevet en barnebok om strikking! Den må rett og slett inn i vår ganske omfattende barneboksamling. At den er på engelsk er ikke noe stort problem, vi har mange billedbøker på engelsk og diverse andre språk - der man ikke klarer å simultanoversette, kan man finne på teksten selv.


Boka er nå klar for forhåndsbestilling - og alle som forhåndsbestiller får med papirdukker, klistremerker og et puslespill - og oppskriften på Annies cardigan (som selvsagt er samme damens design) gratis.

Selve boka koster ikke så mye, men den blir omtrent dobbelt så dyr med porto, så er du av typen som ergrer deg over det kan du glemme dette. Likevel - totalen med porto blir på rundt 205 kroner med dagens kurs - det er ikke mer enn at jeg tar meg råd til å sjanse på at dette blir en hyggelig pakke å få!

2 kommentarer:

  1. Takk for tips, det må bli en liten mammajulegave til storesøster... ...som ikke skjønner hvorfor hun skal strikke når jeg strikker så mye;)

    SvarSlett
  2. Nei og nei, denne MÅ jeg bare ha! :D

    SvarSlett