tirsdag 21. februar 2012

Karnevalssesong

Det er karnevalssesong rundt om, tradisjonen tro ble vårt barnehagebarn syk på sin karnevalsdag. Men jeg benytter anledningen til å vise frem et par tidligere karnevalskreasjoner.



Fjorårets biekostymer er rett og slett nonstoptrøyer i passende farger (arwetta sokkegarn), vinger og antenner er fra ebay. Eldstemann stilte til karneval i sitt kostyme, med mørke klær under - det ble det aldri noe bilde av. 



Og leopardbuksa er sydd etter oppskrift fra denne fine siden, ("gardeners pants") + hale. Stoffet er et billig acrylpledd med medfølgende liten leopard. Buksa er foret med sort jersey av noe slag. Ørene er fra ikea, bare kledd med litt av det samme stoffet. 

Her er det eldstemann i aksjon for noen år tilbake - buksa var funnet frem i år også, men mellomsten har altså tradisjon for å få feber når det nærmer seg karneval. Vi får se hva minstefrøkna vil være når hun kommer så langt. Men både leopardbukser og bietrøyer er laget for å kunne passe til mange ulike størrelser, så det er håp om at de kan brukes igjen.

2 kommentarer:

  1. Du så herlig! Det øverste bildet av biene var bare konge!!! Så enkle og allikevel så supre kostymer!!
    Jeg legger deg til på blogglista mi jeg, håper det er greit for deg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det - og det er selvsagt bare hyggelig å bli lagt til, Guri!

      Slett