lørdag 21. januar 2012

Blikkfang


Så lenge gutta mine trives i farger, liker jeg å få dem til å synes. Så går de da i barnehage med 200 barn og skole med 400 barn, så i blant kommer det veldig godt med. Denne gangen ble det med gode tjukke øreklaffluer i restegarn i knæsjfarger. Nå har jeg også kastet meg på refleksgarnbølgen og strikket inn to rader med refleksgarn ganske høyt opp på den ene, så bør det ikke kjennes ubehagelig. Det ser ut til å fungere som bare det, blitzen fanger det på bildet. (Den første luen var ferdigstrikket før jeg kom meg til Mauds garn, men det er vel tross alt viktigst for ham som faktisk beveger seg i trafikken alene.)


Dale Freestyle er et supert luegarn, det klør ingenting og er mykt og godt. Også går det så fort å strikke med! Oppskriften er så enkel som du får den, omtrent, og selv om øreklaffer er finest når de er litt nærmere hverandre bak enn foran, så har det sine fordeler at gutta ikke får tatt på seg lua bak frem. Gutta er uansett rørende fornøyde.

2 kommentarer:

  1. Kjekt med refleks! Og samme filosofi her, så lenge ungene lar meg kle dem i mange farger, så skal de jommen få lyse opp litt. Det kommer andre dager, særlig for gutta.

    SvarSlett
  2. Kule gutteluer!! SÅ gøy at de selv også er fornøyd!! Det er fordelen med å strikke selv... en kan ha noe som viser igjen og skiller seg ut:-)

    SvarSlett