lørdag 1. september 2012

"Forresten...",

sa min mann. "Så har jeg jo et syskrin i teak som står i garasjen til foreldrene mine".


...Etter et par kraftige panneklask fikk vi det i hus. Og jommen passer det ikke godt ved siden av strikkestolen min.

Det har jo faktisk plass til det jeg måtte trenge av strikketilbehør. 


Garn og oppskrifter lagres i kjelleren, sammen med resten av hobbyavdelingen. Det rommet er imidlertid ikke så tørt og lunt som vi hadde ønsket, så der blir det mer lagring i tette bokser og mindre overdådige arbeidsplasser med alt vi trenger for hånden enn det vi hadde tenkt. Så det er ypperlig å ha alt smådill og dall lett tilgjengelig der vi uansett trenger et avlastningsbord - ved siden av der jeg strikker aller mest.

Hva er det i skuffen, lurer du? Jo, det er min geniale løsning på rundpinnelagring. En enkel plastmappe med mapper i, en for hver størrelse. Værsågod for tipset.


4 kommentarer:

 1. Å, så gøy å se! Dette er akkurat likt det jeg har arvet av min mormor, og jeg har aldri sett noen duplikat av det før!
  Jeg synes det er et kjempekjekt lite møbel som både er sidebord og har masse god oppbevaring til sy-utstyr. Håper du blir like god venn med ditt som jeg er med mitt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så morsomt å høre! Fint lite møbel, ja, jeg er veldig glad for at min mann ikke klarte å gå fra det på loppis for femten år siden eller deromkring.

   Slett
 2. Oioi, hendig lite bord! Små syskrin blir litt puslete, litt bordplass er kjekt.

  SvarSlett
 3. Så fint bord! Og takk for tips om rundpinneoppbevaring.

  SvarSlett