onsdag 7. august 2013

Gullhår

Da oppskriften Goldilocks dukket opp på Ravelry var jeg solgt umiddelbart. Dette var en samling av favoritting - fin økning til skuldre og ermer, fine liksomfletter, ensfarget sokkegarn med mulighet for polkadotknapper. Dessuten heter den jo gullhår - og ingen kan nekte for at datteren min har nettopp det. Kjolen var en fryd å strikke, og nydelig på mottakeren. Det skal dere nå få se i det vide og det brede - så mange bilder av samme ting har jeg aldri hatt i bloggen før. Vi koste oss med photoshoot!
5 kommentarer:

 1. Aiai, den var fin! Og passende til mottagers gullhår! Takk for tips, denne hadde jeg bladd forbi før. Og jeg har endel sokkegarn som er for fint for sokker:)

  SvarSlett
 2. Superfin kjole til den søte jenta:)

  SvarSlett
 3. Det var en nydelig kjole, og jeg har bestilt mønsteret. Men jeg lurer på hvilket garn du brukte. Jeg er litt usikker på hva jeg kan velge som erstatningsgarn. På forhånd takk for svar:)

  Med hilsen Eivor. (eivorbs@hotmail.com)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eivor! Jeg har brukt Austerman Step, men du kan bruke alle typer "sokkegarn", som er garn som ofte er 80% ull og 20% syntet for slitestyrke, som har 220 meter på 50 gram. Jeg vil tro de fleste garnbutikker fører minst et merke av den typen nå. Opal Uni, for eksempel, som de selger hos Mauds garn. Eller Drops Fabel. :)

   Slett