søndag 4. august 2013

Godt å komme hjem til

Ferien er over for denne gang, og er det en ting jeg er glad vi fikk ordnet før vi dro, så er det vaskerommet. Med alle oppgraderinger som ble gjort på forsommeren var det en del som måtte fikses i og rundt og ikke minst igjennom dette rommet, og det har vi alltid visst, derfor har rommet alltid vært litt halvveis. Men nå har vi investert i store fine trådkurver til skittentøyet, det er rikelig med tørkeplass og plass til alle små praktikaliteter. Og vi har nok strøm til alt! Merk at dette er et kjellerrom i en ordentlig gammel råkjeller, vi går for praktisk fremfor stilig. Men det er stilig nok til å bli litt glad, det er i grunn en fin ting i hverdagen.


Ekstra brede trådkurver fås på Byggmakker, vi fikk dem på tilbud tilogmed. Ingen i familien er i nærheten av dette rommet ved av- og påklednig, så skittentøy kommer ned i et rikt antall skittentøyssekker plassert rundt omkring i huset, og sorteres på gulvet, før det stues vekk i trådkurver. 


Trådkurvene er merket med små hendige tavler på klyper - et vellykket ebay-impulskjøp. Med en liten krittblyant kan man skrive de mest intrikate vaskebeskrivelser og klype på en av de mindre trådkurvene, så bør man slippe å være bekymret for at noen andre vasker feil. Barna mine blir større i rasende fart, og jeg er veldig klar for å la de ta en økt der nede snart. Om noen år, kanskje.


Masse fin tørkeplass, både tørkestativ og stang til hengere og klyper til smått. Alt fra IKEA, alt er sikkert utgått nå. Rent tøy bæres opp i IKEA-nettene som står under benkeplaten (platen vi skiftet ut da vi renoverte kjøkkenet). Hylleplass til rengjøringsmidler og badetøy og alt som hører hjemme på et vaskerom.  


Stor og fin utslagsvask som duger til det meste. 


...og plass til enslige sokker. Hvor de i hvert fall får noen uker på seg til familiegjenforening, før de havner i en større single-koloni i en boks i hyllen.

1 kommentar: