torsdag 6. oktober 2011

Ull, ull og mengder med ull!Ja, altså, i garnform!

Liv og leven mistet sin strikkeglade mor i fjor, og familien har bestemt seg for å selge unna hennes mangfoldige og flotte garnlager og dele inntektene mellom barnebarna. Et flott initiativ!

Jeg har fått beskue herlighetene selv, og valgte meg ut garn til flotte prosjekter som jeg gleder meg til å ta fatt på. Men den enorme kassen med Sandnes Triplex lot jeg bli igjen. Garnet er fantastisk fint, en utgått kvalitet som jeg knapt klarer å beskrive - spunnet i tynne tråder som igjen er tvunnet sammen. Masse fine farger og masse masse garn! Og fantasien begynte å spinne - hva kunne vel jeg klart å få til med alt dette?

Så jeg måtte sove litt på det og tok til slutt kontakt igjen. Og nå er kassen hos meg! Jeg gleder meg til utallige fargeglade prosjekter!

Og jommen har jeg også vært på posten i dag og hentet en stor pakke fra ull.no. Det skal jeg innrede nystua med. Juhu!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

  1. Ooooh, takk for tips om ull.no. Fantastisk mye fint der! Får se om jeg klarer å vente litt med å bestille, har en del hjemme som skal strikkes ferdig først ;)

    SvarSlett
  2. Ull.no er en superduper drømmesegbortside :) Jeg har fargekartene til de fleste kvalitetene, om du vil se, jeg måtte ha akkurat riktig grønnfarge for å gå til kaminen, må vite.

    SvarSlett