torsdag 15. september 2011

Ukas helt!


Treåringen tok mandlene i forrige uke, som nevnt. Det var ingen dans på roser, fremdeles er spising og prating litt problematisk. Han skal da også være hjemme fra barnehagen en knapp uke til. Men beina er spreke, og i spreke farger. Og rompa gliser.


Monsterbukse har vært et fenomen i noen år, og jeg har holdt igjen, antakelig mest fordi jeg ikke liker å brodere... men nå  har jeg kommet over kneika, og synes det hele gikk lekende lett. Oppskriften var god, med unntak av at det ble en bukse som ble alt for høy i livet til en bleiefri, smal treåring, så jeg måtte rekke opp noen cm fra toppen. Jeg kunne også med fordel ha startet økningen til kile mellom bena rett etter munnen, men det gadd jeg ikke rekke opp igjen. Men jeg må prøve å huske det om jeg skulle ønske å strikke flere. Regner med at samme maskeantall kan brukes en god stund om jeg bare legger litt lengde på. Broren på nesten seks er ikke mye bredere over baken.


Dobbelt tråd Austerman step gir et mykt, men stødig resultat. Liker det. Det passer utmerket til å tråkke hjemme og ikke få gå ut. Og sannsynligvis like godt under regnbuksa når han får lov til det igjen.

1 kommentar:

  1. Kjempekul!! Jeg har også stått imot monsterbuksetrenden lenge, men bryter vel snart sammen, tenker jeg.. ;) Og god bedring til guttungen!

    SvarSlett