mandag 24. november 2014

U-hu!

Litt etterskuddsblogging hører med. Halloween har vi vel nesten glemt, men kostymene ligger i kostymeesken og kan brukes når som helst. I år ble det spøkelser, og lakenplanen ble forkastet da jeg kom til jysk og fant fleecetepper igjen - det virket som en god idé for våte, kalde høstkvelder (og ga meg en smule panikk da jeg kom på alle de levende lysene på halloween...)

Jeg sydde spøkelseskappene helt igjen helt ned, men med åpning til ermene. På den måten holdt de seg på plass, og ble faktisk mye mindre flagrende enn mange andre kostymer som var ute hos oss.


Det ble en våt kveld, så fleecebarna mine hadde det bedre enn de som gikk i bomullslaken, og ble nok ganske lite antennelige ganske fort. 


I området vi bor er det såpass mange som setter ut lykter og inviterer til å ringe på, at det ikke er noen grunn til å trenge seg på noen andre. Rett og slett bare hyggelig. Minstemor var kanskje litt i minste laget, men det er klart hun skal være med når brødrene er med. Det ble snop til noen lørdager utav det, men nå er det siste spist. 

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Så fint at nærmiljøet er positive til skremmende besøk! Da er det litt tryggere og mye triveligere med en gang! Og de så skikkelig skumle ut disse spøkelsene her!

    Ønsker deg en fin uke!

    SvarSlett