lørdag 27. oktober 2012

Før eller siden vil den passe

Prøvelapper er for pyser! Når jeg velger størrelser på det jeg skal strikke, resonnerer jeg for eksempel sånn: Mine barn har i overkant store hoder, internasjonale luestørrelser vil ofte bomme med et hakk. Tynnere garn gir smalere resultat, min strikketeknikk kan være løs nok til å kompensere for det. Altså - når jeg også vil strikke den populære I heart cables, så velger jeg selvsagt toddlerstørrelsen til min snartettåring. Og siden tynnere garn kan gi litt kortere resultat også, så strikker jeg litt lenger ribbestrikkdel.


I nydeligste Rowangarn, pure wool 4 ply, så mykt og deilig! Tanken var å få en fin ørelapplue til denne høsten og vinteren.

Men altså, lua er søt på mottakeren, men når den passer perfekt til begge brødrene på 4 og 7, så er det kanskje greit å si at jeg bommet på størrelsen?Godt er det at den passer før eller siden. Jeg får strikke en annen som passer nå.

1 kommentar:

  1. Den lua har jeg også planer om å få strikka! Kanskje jeg må til med prøvelapp??? Heldigvis for stor, slik at den kan passe en dag (ville jo vært mye verre om den var forliten?)

    SvarSlett