søndag 4. mai 2014

Kaviar 2

Jeg lovte meg selv flere kaviarer, og det ble det. I Holst supersoft denne gangen, og røøød. Mer om oppskriften i innlegget om forrige kjole, jeg liker den fremdeles veldig godt. Denne ble dog litt større, av en eller annen grunn, og litt mer uformelig. Etter noen bruk, inkludert det første bildet, bestemte jeg meg for å gi kjolen en real strekk etter vask. 



... og det funket! Nå rekker den meg til knærne og ligger tettere på kroppen. Det må jeg få tatt et bilde av. Følg med for oppdatering! 




lørdag 3. mai 2014

Kan det strikkes? Klart det kan!

Det er vel en aldri så liten feilkobling når enhver anledning trigger et strikketøy....

Denne gangen var det eldste som ble invitert i parykk-party. Til tross for en velutstyrt utkledningskasse, så har ikke familien en eneste parykk. Jeg klarte ikke styre unna stemmene i hodet som ropte: "Men vi har jo garn! Sågar effektgarn!" og innen guttungen hadde sovnet om kvelden var en improvisert parykk klar til å prøves på. Som om jeg ikke hadde andre ting jeg skulle ha gjort den ettermiddagen....

Dobbelt tråd årgangseffektgarn fra arvelageret, pinne fem, sånn ca 60 masker. Prøvde litt på meg selv underveis.

Fotografering i en tegnestund dagen etter, og nå er festen vel gjennomført. Gutten var veldig fornøyd med kort blå parykk.